Pagini

Braintree- mic si cochet


Braintree  este un oras si un district ne-metropolitan in comitatul Essex, regiunea East din Anglia. Istoria numelui este una pe cat de interesanta, pe atat de simpla, dar obscura. Una dintre teoriile acestui nume consta in faptul ca numele original al orasului era Branoc's tree, Branoc insemnand practic un nume de familie, motiv pentru care acesta a suferit modificari si a ajuns sa fie folosit cel din prezent: Braintree.
Este o alegere potrivita pentru vizitarea unui mic oras cochet din Essex. Zona este plina de culoare, de viata si sate pitoresti, iar Braintree este considerat inima comitatului. Cu toate acestea, ia aminte: de ce sa nu stai o vreme?
Profita de kilometri de benzi cu piste pentru biciclete sau motor, de peisajele pline de flori, vegetatie care iti confera imaginea unei zone ca din poveste care pare sa nu paleasca in fata vantului puternic speficic Angliei. Este locul perfect pentru o pauza scurta sau o excursie de cateva zile, departe de un stil de viata agitat.
La doar o ora distanta de la Londra, nu trebuie sa iti faci griji legat de modul in care ajungi in Braintree pentru ca exista o infrastructura pusa la punct. Aici, ti se ofera o gama larga de pensiuni, hanuri si .... shopping! In zona, Freeport Braintree Outlet Shopping Village (acest Pandorf austriac al englezilor) este bine cunoscutul outlet, unde te poti pierde o zi printre zecile de magazine pline de reduceri in orice perioada a anului.
In ciuda faptului ca este un oras micut, Braintree iti ofera si posibilitatea de a te distra: in aer liber prin miscarea cu bicicleta si seara prin localurile tipic englezesti.
Suntem rasfatati atunci cand vine vorba de pub-uri traditionale care ofera produse alimentare si beri locale.
Opreste-te pentru un pranz consistent si relaxeaza-te in fata unui semineu in timpul iernii sau petrece timpul in gradinile amenajate cu gust si simplitate si bucura-te de locatia rurala in timpul verii.


Fii o persoana cocheta intr-un oras care iti permite sa te simti asa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu