Pagini

Ipswich- dincolo de cuvinte




Ipswich se bucura de o pozitie minunata pe meandrele raului Orwell si este cunoscut ca oras premier la malul marii in East Anglia. Timp de secole, raul a fost seva orasului, chiar si astazi actioneaza ca punct de interese sociale pentru rezidenti si vizitatori deopotriva. Malul apei este un frumos al "bijuteriei coroanei" din Ipswich si se integreaza intr-un mod perfect iahturile, cladirea universitatii, portul, apartamentele moderne si de renume la nivel national alaturi de un amestec plin de viata de retail, baruri si restaurante. Dincolo de toate aceastea, Ipswich are trei teatre, o zona de retail infloritoare si o abundenta de buticuri independente si restaurante, in unele dintre cele mai vechi cladiri si arhitecturale din Suffolk.

Cumparaturi in Ipswich
Shopping-ul in Ipswich ofera cumparatorilor o gama larga de branduri la nivel mondial si elemente personalizate individuale. De asemenea, buticuri independente ofera o nota de eleganta si un plus orasului. Sf. Nicolae Street si St Peters Street sunt celebrele bulevarde care ofera un grup de magazine pentru design interior, magazine de flori parfumate, restaurante rafinate si nu numai. Majoritatea acestor magazine sunt adapostite in cladiri frumoase medievale care creeaza o imagine frumoasa . Ipswich are doua centre comerciale importante - Centrul de piata (cu parcare proprie) si Turnul Ramparts (langa statia de autobuz / Parcarea Park & Ride si Parcarea Crown). Fiecare are o varietate de comercianti cu amanuntul si sunt conectate perfect cu principalele strazi comerciale ale orasului. Multe magazine ofera, de asemenea, Wi-Fi. Centrul orasului Ipswich conduce, de asemenea, un sistem de siguranta pentru copii. Scrie numarul de telefon pe bratara de pe mana si in cazul in care copilul dumneavoastra se rataceste vei fi contactat imediat.

Cultura
Ipswich si imprejurimile orasului reprezinta „casa" multor artisti celebri si are o serie de galerii, cele mai importante dintre ele pot fi gasite la Christchurch Mansion. Orasul a gazduit doua expozitii de renume international Saatchi & Saatchi, la Scoala de Arte Ipswich, care s-au dovedit extrem de populare pentru vizitatorii, atat in si dincolo de granitele orasului. Ipswich este unul dintre cele mai vechi orase din Anglia, motiv pentru care trebuie sa vizitezi orasul, pentru ca are o incarcatura istorica si culturala fantastica. Rezerva un loc la unul dintre teatrele orasului, viziteaza muzee si parcuri sau incearca o plimbare cu Blue Placa Trail in jurul orasului. Nu iti face griji, orasul este impanzit de ghisee cu informatii turistice si oameni foarte binevoitori care iti stau la dispozitie.


Mancare
Ipswich ofera o mare varietate de locuri pentru mancare si bautura: cu o selectie de restaurante, baruri, pub-uri si cafenele pentru a se potrivi cu orice nevoie. Fie ca esti in cautarea de o cafea, o masa copioasa sau un restaurant exotic, Ipswich nu te va dezamagi.

For free
Pe langa toate aspectele mentionate pana acum Ipswich iti mai ofera ceva in plus si, de data aceasta, pe gratis. Orasul ofera oamenilor o multime de activitati....pe gratis! in scopul de a imbunatati experienta vizitatorilor in oras. Fie ca doresti sa vizitezi spatiile deschise (numeroasele parcuri) sau daca doresti sa experimentezi vizitarea numeroaselor muzee care abunda de istorie, Ipswich are ceva de oferit tuturor celor care ii trec pragul.

Dincolo de Ipswich
Fiind resedinta de judet din Suffolk, Ipswich este un loc excelent pentru a ramane pentru o perioada indelungata de timp sau de ce nu, pentru totdeauna.
Pornind din statiunile de pe litoral Felixstowe si Lowestoft la locul de nastere al curselor de cai la Newmarket, zona de dincolo de Ipswich are ceva pentru toata lumea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu